Начало » ДДД Услуги

ДДД Услуги

ДДД Услуги

Фирма за ДДД услуги в Бургас 

Здравейте ние сме фирма за ДДД услуги в Бургас. За всяка от услугите имаме отделна и работеща методика. Работим на територията на град Бургас и близките градове. Разработили сме подробни планове за контрол над вредителите. Те може да са като отделни или пакетни това зависи от много неща. Всяка услуга се разработва индивидуално, според специфичните потребности и проблеми на клиента. Взимат се под влияние всички фактори – помещенията, подовата настилка, стените, както и местата, които обитават вредителите. Ние работим професионално с висококачествени материали и изцяло се съобразяваме с изискванията на клиентите. Фирмата е вписъна в регистъра към Министерството на здравеопазването.

На кратко ще ги разгледаме тука а по-подробно ще ги разгледаме по раздели. ДДД Услуги, които предлага нашата фирма са:

  • Дезинсекция – при налищието на пълзящи и петящи инсекти.
  • Дезинфекция – когато говорим за патогенни микроорганизми. 
  • Дератизация  – това са гризачите под формата на вредители плъхове и мишки. 

Фирма за ДДД услуги в Бургас.

 Фирма за ДДД услуги в Бургас предлага забизнес 

За хотели, магазини, ресторанти, промишлени халета, цехове, сладкарници, складове и много други фирмени обекти. За помощ при работа с летящи инсекти (Мухи) предлагаме за Вас диспенсър и пълнители за отблъскване на  тези насекоми. Препаратите са екологични, естествени аромати. След оглед и разговор със Вас можем да предоставим план за действиесъобразен изцяло според нуждите на обекта 

Предлагани ДДД услуги за етажна собственост 

Корели 3000 Еоод е ДДД фирма Бургас, която предлага цялостно третиране на етажната собственост. Помещенията към етажната собственост са: избени и тавански помещения, кородори, стълбище, шахти, ревизионни отвори и други принадлежащи части. 

Още една услуга за Вас

Това е мониторинга който идва и ни дава информация от носно наличието на вредителите. При продължително събиране на данни който последствие се обобщават и ни дават пълната яснота за наличието и числеността на вредителите и чсната представа за тенденциите. Повече за мониторинга очаквайте скоро.