Начало » Скорпиони – опасни ли са те

Скорпиони – опасни ли са те

Скорпиони в градината

Скорпиони 

Дългогодишния опит на фирма Корели 3000 ЕООД при заявки за борба със скорпиони в Бургас,  след постъпили сигнали и разговор с клиентите които споделят, че не са охапани, а по скоро и им е неприятно да съжителстват с тях и се опасяват, защото имат малки деца. Скорпионите оказва се, че не са толкова опасни за колкото се смята. В повечето случаи техни жертви стават насекоми и паяци, които те парализират с отровното си жило. Съвсем малко на брой са скорпионите, които са потенциално опасни за човека. Практически здрав възрастен човешки индивид не е заплашен изобщо от скорпионите. 

Борба със скорпиони в Бургас

Ухапване от скорпиони

В повечето случаи ухапването от скорпион е същото като това от пчела. Сиптомите са единствено световъртеж и подуване на ухапаното място. При повечето хора болката и подуването изчезват след около половин час. Ако обаче ухапаният е алергичен може да се стигне до усложнения като загуба на притока на кислород и необходимо бърза реакция с приемане на противоалергично лекарство.

Борба със скорпиони в Бургас  

При борбата със скорпионите трябва да се направят няколко неща първоначално. Много е важен първонаяалния оглед на място. След това са избор на правилните препарати съобразени с обстановката, повърхностите дали те са гладки  или пък бързо попиват разтворите, дали са навън или вътре в помещенията, към сградата има ли таван и мазета или гаражи където могат да бъдат необезпокоявани. След това се изготвя план за действие на какъв интервал от време ще се третират. 

Срещани в Бургас

Експертна фирма за борба със скорпиони в Бургас от години наблюдава нарастваща тенденция за наличието на скорпиони. Лично ние от фирмата обслужваме все повече сгради през активния и размножителния сезон. Климатичните условия на територията на Бургас са благприятни за развитието на скорпионите.

Още информация за скорпионите от Бургас може да прочетете тук.  

Еднократните обработки не са достатъчни за трайното отстраняване на тези вредители.

Ние ще се погрижим да направим оглед на място и да ви предоставим най-доброто решение и ще Ви посъветваме какво може да направите за да не стига отново до тази популация. Можете да разгледате и да се запознаете с предлаганите от нас ДДД Услуги.

Comments

comments