Начало » Хлебарки в избите

Хлебарки в избите

Хлебарки в избите

Срещате хлебарки в избите, входовото пространство, таваните помещения и шахтите. Това са първите признаци за появи на хлебарки и не чакайте те да навлязат във вашия дом. Вземете мерки за третиране на общите площи срещу хлебарки – Blatta orientalis . При ранни и навременни обработки срещу хлебарки си гарантирате че те няма се появят в банята или кухнята. Ние от фирма Корели 3000 използваме подходящите препарати против хлебарки. Също тъка няма да се налага да третирате вашия апартамент. 

Хлебарки
Хлебарки в избата

 

Тези хлебарки „ориенталска хлебарка – Blatta orientalis“ обитават влажните места и се срешат в канализационната мрежа. Веднъж да се появят във избените помещения намират места за размножаване, от там те тръгват да лазят нагоре. В повечето слъчай не са добре уплатнени пространствата около тръбите и те си намират пътя за да продължат. Също тъка могат да се наместят и в простанството около кабелите за интернет, домофонната инсталация, кабелна телевизия и др.

При борба с хлебарки може да използвате препарат против хлебарки 

При борбата с хлебарки и избите – препаратите с който ше третирате, трябва да се съобразите с няколко фактора. Правилния препарат против хлебарки, правилната доза, Понякога една обработка не е достатъчна и се налага да се направи схема и препаратите за хлебарки трябва да се сменят за да не се стига до резистентност. 

хлебарки в избите
как да се отървем от хлебарките

Ако искате да прочетете и за други хлебарки можете да последвате този линк  

Доверете се на фирма Корели 3000 ЕООД   

Comments

comments