За нас

На посочения телефон може да се свържете с нас по всяко време – 0897981994.
Ако не успеете да се свържете от първия път, не се безпокойте – ще Ви върнем своевременно обратно обаждане. Най-вероятната причина да не Ви вдигнем е, че сме заети с унищожаване на вредители 🙂

Името на нашата фирма е Корели 3000 ЕООД. Обхватът на дейността на дружеството включва етапи по цялостен контрол над вредителите. Фирмата е вписана и регистрирана от Министерството на Здравеопазването за осъществяване на ДДД(дезинфекция, дезинсекция, дератизация) услуги. 

Работим в съответствие с всички нормативни изисквания на (ХЕИ/РИОКОЗ/РЗИ). 

Фирмата има за цел: 

  • вземане на превантивни мерки ;
  • пълно унищожение на вредители във вашия имот или търговски обект;
  • използване на екологично чисти препарати, щадящи природата, животните и хорат;а                                                       

Всички препарати използвани от нашата фирма са разрешени от министерството на здравеопазването. При всяка от извършените ДДД услуги, издаваме на протоколи за извършените услуги. Използваме различни и иновативни методи при борбата със вредителите. Наборът от машини, с които разполагаме са с изключително висока ефективност .

Ние знаем, че времето е ценен ресурс. Взимаме под внимание този факт и поради тази причина, правим обработките без да се спира работния Ви процес и без да се нарушава работното време. Ние уважаваме Вашия бизнес, затова обработките се извършват извършват в удобно за вас време. Потърсете ни и сами се убедете в качеството на нашите професионални и ефективни услуги.